Pauline van Aken
Boek "Wat wil je nou eigenlijk zeggen"

Het boek
"Wat wil je nou eigenlijk zeggen"
is uitverkocht.

"Communicatie vanuit je IK,

terug in contact" zal eind 2012 uitkomen.

Present yourself with Power,
dare to shine
Communiceren en jezelf laten zien

Begrijpen we elkaar nog wel? Heel vaak niet. Iemand zegt iets en de ander raakt geïrriteerd, wordt kwaad, verdrietig of is teleurgesteld. Meestal onnodig. We kunnen namelijk niet precies weten wat de ander bedoelt, mits we niet alleen leren luisteren met onze oren, maar ook met ons hart. We horen vaak wat we willen horen en luisteren wel naar wat er letterlijk wordt gezegd, maar we staan te weinig open voor de manier waarop er iets wordt gezegd.

Zou het niet heerlijk zijn als we elkaar werkelijk zouden begrijpen? Pauline van Aken geeft je inzicht in wat communicatie allemaal inhoudt. Daarnaast geeft ze aan wat er mis kan gaan als er niet juist wordt gecommuniceerd. Communiceren doen we niet alleen met woorden, maar ook non-verbaal, dus met ons lichaam, onze houding, onze gezichtsuitdrukking, en de gebaren die we maken. Dit boek is voor iedereen die duidelijker wil communiceren en zichzelf en anderen beter wil begrijpen. 

"Wat wil je nu eigenlijk zeggen" gaat diep in op alle verbale en non-verbale vormen van communiceren. Tevens geeft Pauline aan hoe je meer inzicht kunt krijgen in je eigen wijze van communiceren.

Referenties:

"Pauline heeft heel veel voor mij betekend. Het is echt heel bijzonder wat zij doet." Niet alleen bewondert Chimène Pauline om haar deskundigheid en vertrouwen. Zij vindt haar ook vanwege de persoonlijke manier waarop de communicatiegoeroe met haar studenten omgaat, een geweldige mentor. Pauline's boek noemt de presentatrice een must voor iedereen, die beter zou, willen communiceren. "Het is makkelijk leesbaar en vooral ook heel herkenbaar."
Chimène van Oosterhout 
pers_1
 

 Klik hier om de boeken
van Pauline van Aken te bestellen

Algemene voorwaarden links Voice over stemmenbureau Inter Voice Over Boek mij als spreker