Pauline van Aken
Durf, leer en presenteer - cover
Boeiend Presenteren

Deze uitgebreide versie telt 288 pagina's. Het boek is ook in

studie-editie te verkrijgen

= exclusief de interviews.

Durf, leer en presenteer, 
zet jezelf neer 
DLP boek

Presenteren met zelfvertrouwen en plezier. Dat wil jij toch ook: een presentatie boeiend, ontspannen en persoonlijk neerzetten? 

Met behulp van dit boek kun je zelfstandig werken aan je presentatie-vaardigheden en persoonlijke ontwikkeling. Ook kan dit boek als handleiding worden gebruikt door professionals die anderen coachen.

“Durf, leer en presenteer: zet jezelf neer” geeft inzicht, handvatten en nuttige tips. Met een kijkje in de keuken van onder andere Wendy van Dijk, Catherine Keyl, Sacha de Boer, Rick Nieman, Aad van den Heuvel, Albert Verlinde, Hans Wiegel, Ber Damen, Dirk Grootjans en Twan van de Kerkhof.

Dit boek is een aanrader voor: presentatoren, leidinggevenden, politici, trainers, advocaten, docenten, entertainers, acteurs, voice-overs, verslaggevers en alle anderen die zichzelf optimaal willen presenteren.

Referenties:

"Twee weken geleden heb ik jouw boek "Durf, leer en presenteer" gekocht tijdens mijn cursus TV presentatie1 bij Open Studio en ik heb het zo ongeveer in één adem uitgelezen,...ondanks dat je ons in de training de tip hebt gegeven rustpauzes in te bouwen tijdens de presentatie. Ik vind het boek heel inspirerend en wat ik vooral prettig vind, is dat je de lezer stimuleert de praktijk op te zoeken en te ervaren. Niet alleen ben ik veel bewuster geworden van mijn wijze van presenteren op mijn werk, maar ook privé werpt het zijn vruchten nu al af. Het boek kwam voor mij op het juiste moment. Ik promoot je boek bij collega's en bij wie ook maar iets te maken heeft met presenteren, want ik kan het ze echt aanraden. Ik vond het in 1 woord Fantastisch!"
Agatha Klooster
 

In de media:

Recensie Gaykrant (PDF) - tekst: Paul Hofman, foto: Sacha de Boer.
Recensie Santé (PDF)
Recensie Parool (PDF)
Recensie VIVA (PDF)

 

 

 

 


Klik hier om
Durf, leer en preseneer
te bestellen

Algemene voorwaarden links Voice over stemmenbureau Inter Voice Over Boek mij als spreker